Politika 6

04.05.2024.

9:14

Vučić položio cveće u Malom Orašju i Duboni: Obećavam da država neće dozvoliti zločin bez kazne FOTO

Aleksandar Vučić položio je cveće u spomen-parku u Malom Orašju, kao i u Duboni, gde je pre godinu dana ubijeno je devetoro, a ranjeno 12, uglavnom mladih ljudi.

Izvor: B92.net

Vučić položio cveće u Malom Orašju i Duboni: Obećavam da država neće dozvoliti zločin bez kazne FOTO
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

Aleksandar Vučić položio je cveće u spomen-parku u Malom Orašju na mestu ubistva Nemanje Stevanovića, Lazara Milovanovića, Marka Mitrovića, Aleksandra Milovanovića, Nikole Milića i Petra Mitrovića.

"Sa najdubljim pijetetom odajem poštu nevinim žrtvama bezumnog pohoda koji je iza sebe ostavio očaj, tugu i pustoš.

Kao roditelj, osećam ogroman bol zbog izgubljenih života i delim patnju porodica koje su ostale bez najvrednijeg blaga, bez svoje dece.

Kao predsednik, obećavam da država neće dozvoliti zločin bez kazne, pobedu zla nad pravdom i zverstva nad čovečnošću.

Neka počivaju u miru," napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Nakon polaganja cveća u Malom Orašju, Aleksandar Vučić je cveće položio i na mestu ubistva Kristine i Milana Panića i Dalibora Todorovića u selu Dubona.

"Zajedno sa predsednikom Vlade Milošem Vučevićem polažem cveće na mestu na kojem su surovo prekinuti životi Milana, Kristine i Dalibora, a sa njima i sva radost i nadanja njihovih roditelja. Kuće ugašene i zavijene u crno, delo su zla koje nije znalo ni za milost, ni za stid, ni za ljubav.

I ovaj zločin ostavio je duboku ranu na duši cele Srbije, koja i danas stoji nema pred užasom koji nas je sve zadesio, ali i ujedinio sve dobre ljude naše zemlje u nameri da se svim snagama izborimo za društvo u kojem se ovakva tragedija ne sme ponoviti.

Neka počivaju u miru."

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: