Tozovčev kum slomljen posle smrti pevača

Pevač Predrag Živković Tozovac nakon nekoliko nedelja borbe izgubio je bitku sa koronavirusom, a njegov kum slomljen je ovom vesti.

Život

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2021.

10:05

Tozovčev kum slomljen posle smrti pevača
Foto: Printskrin/TV Prva

Tozovac je preminuo na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, u 85. godini.

Pevačev kum Ratko Rađenović za "Blic" je ispričao kako je došlo do komplikacija.

"Sve je počelo sa operacijom karotide nakon operacije u KBC "Dragiša Mišović", međutim nakon što je dobio koronu bio je u bolnici. Kao oporavio se malo, ali ga je supruga prebacila na VMA. Međutim imao je upalu oba plućna krila. Tozovac je bio čovek pun života i neko ko je jako voleo život", rekao je Rađenović.

Podsetimo, početkom marta pevač se oglasio iz bolnice sa odeljenja intenzivne nege, gde je priključen na niskom protoku kiseonika, ali vrlo optimističan po pitanju svog lečenja.

"Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema", rekao je tada pevač narodne muzike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: