Život

Četvrtak, 24.12.2020.

15:45

Papa ponovo lajkuje: "Samo se divi božanskim kreacijama, pustite ga na miru" FOTO

Nakon što je ranije ove godine svet obišla vest da je sa oficijelnog naloga pape Franje neko lajkovao fotografiju zanosnog foto-modela iz Brazila Natalije Gariboto, ista stvar se ponovila i pre nekoliko dana.

Izvor: B92

Papa ponovo lajkuje:
Foto: Getty/Franco Origlia / Stringer

Naime, model Margot Foh, pohvalila se kako je Papa lajkom "blagoslovio" i njen profil.

"Hej, to sam ja", napisala je ona u utorak ispod skrinštota objave na kojoj se vidi lajk koji je došao sa verifikovanog računa pape, koga na Instagramu prati više od 7,5 miliona ljudi.

Nova nezgoda za Vatikan dolazi mesec dana nakon što je papa "uhvaćen" kako lajkuje fotografiju 27-godišnje Natalije Gariboto. Vatikan je tražio objašnjenje od Instagrama, ali i dao do znanja kako lajk nije sigurno došao od samog pape, s obzirom na to da ima ekipu koja se brine o društvenim mrežama, navodi Indeks.

Međutim, korisnici društvenih mreža i dalje se dobro zabavljaju, te su komentari na račun papa Franje vrlo maštoviti.

"Samo se divi božanskim kreacijama, pustite ga na miru", šalili su se korisnici Tvitera. Papa Franju na Instagramu prati 7,4 miliona osoba.

Papa ima profil i na Tviteru, gde ga prati 18,8 miliona korisnika te društvene mreže, a 2017. godine on je na na Tviteru bio najpopularniji svetski lider.

Kako se navodi, poglavar Rimokatoličke crkve lično ne piše objave, ali ih odobrava i ne lajkuje ničije objave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: