Servisne informacije 0

09.05.2024.

16:47

Putari rade punom parom: Asfaltiranja u Novom Sadu, Veterniku, Begeču, Rumenki

U Poenkareovoj ulici, jednoj od najdužih u Veterniku počeli su pripremni radovi za popravku kolovoza, u celoj dužini od Vladike Maksima do ulice Kralja Petra Prvog.

Izvor: NS Uživo

Putari rade punom parom: Asfaltiranja u Novom Sadu, Veterniku, Begeču, Rumenki
Shutterstock/Andrewshots

Podeli:

Pripremni radovi nastavljeni su i u ulici Savke Subotić, dok se u celosti asfaltira Nova 80 i krak Poenkareove ulice prema ulici Jovana Obrenovića.

U Rumenki je nastavljeno uređenje rekreativne površine, a u ulici Emanuila Jankovića na Vidovdanskom naselju izrađuju se usporivači brzine od asfalta kako bi se unapredila bezbednost saobraćaja u ovom delu grada. Takođe, nastavljeno je čišćenje divlje deponije u ataru kod Kovilja, čime se doprinosi očuvanju životne sredine.

Radno je i u Begeču. U Novoj 1 se uređuju bankine, a ulica Petra Drapšina se priprema za popravku kolovoza asfaltom. Za asfaltiranje se priprema i deo ulice Milutina Milankovića od ulice Lenke Dunđerski do Bulevara vojvode Stepe, a u Majevičkoj ulici u Novom Sadu u toku je popravka kolovoza.

U Temerinskoj, Bulevaru vojvode Stepe, Vidovdanskom naselju, kao i raskrsnicama Temerinski put – Majke Jugović, Sentandrejski put – Otokara Keršovanija i Bulevar Jaše Tomića – Kisačka izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Ada Ciganlija dobija hotel sa četiri zvezdice

Na Adi Ciganliji, između Savske magistrale, Obrenovačkog puta i kompleksa MUP-a, planira se gradnja poslovnog kompleksa kapaciteta 152.000 m2 u okviru kojeg će se nalaziti i hotel sa četiri zvezdice sa 120 soba.

22:54

16.7.2024.

1 d

Podeli: