- Vesti -

Glumac odlučio da postane vegan: "Moj seksualni život je sada mnogo bolji!"

Poznati glumac Dolf Lundgren je odlučio da promeniti način ishrane nakon što je pogledao dokumentarni film o kome svi pričaju, a reč je o filmu "The Game Changers".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/ Juan Naharro Gimenez / Stringer
Foto: Gettyimages/ Juan Naharro Gimenez / Stringer

Reč je o filmu koji je producirao Džejms Kameron, a koji tvrdi da konzumiranje bilo kakvih životinjskih proizvoda, uključujući meso, ribu, jaja i mlečne proizvode, može smetati fizičkim predispozicijama za sport, da ostavi posledice po vaše srce, oslabi seksualnu funkciju i dovede do prerane smrti.

Upravo zato što "The Game Changers" iznosi samo jednu stranu činjenica, često iz kontroverznih izvora i izvodi velike zaključke iz malih istraživanja, našao se na udaru kritika.

Kako je Lundgren otkrio gostujući u emisiji "Good Morning Britain", za ovaj dokumentarac je saznao preko prijatelja Arnolda Švarcenegera.

"Pogledao sam ga i zaključio sam da ću probati", objasnio je voditeljima Pirsu Morganu i Suzani Rid kako je odlučio da pređe na vegansku ishranu.

Oni su mu spomenuli da su pronašli potvrdu toga da takva ishrana poboljšava seksualni život pa su ga upitali je li i sam primetio promene na tom polju.

"Pa, već je bio sasvim dobar. Sada se poboljšao za 50 odsto", našalio se glumac te dodao kako je on rođeni ljubavnik, a ne borac.

Iako se možda šalio po pitanju intimnog života, tvrdi da od kada je prešao na vegansku ishranu, ima mnogo više energije, piše Men's Health.

strana 1 od 116 idi na stranu