- Vesti -

Srpski košarkaš glumi ubicu i šutira Kijanua Rivsa

Treći nastavak filma Džon Vik sa Kijanuom Rivsom biće posebno zanimljiv srpskoj publici jer će se u epizodnoj ulozi jednog od ubica pojaviti košarkaš Bobi Marjanović.

Izvor: nedeljnik.rs
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Film pod nazivom Džon Vik: Treće poglavlje – Parabelum kreće u bioskope, a Kijanu Rivs će u svom pohodu morati da se susretne sa 222 cm visokim Marjanovićem, jednim od ubica.

Pored Rivsa, igraju i Hale Beri, Lorens Fišburn, Mark Dakaskos, a reditelj je Stahelski.

Džon Vik ovoga puta beži jer je za njim raspisana poternica od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Kontinental, a to je “ne ubij u hotelu”. Sve ubice sveta su mu za petama, i naravno Bobi. Ali, da vam ne otkrivamo baš sve…

Bobi je okačio scenu iz filma, a LA Klipersi su na svom Tviteru najavili film, objavivši smešni gif momenat kad on šutira Kijanua, a ovaj mu odmah nabija knjigu u usta.

Sam Bobi je okačio fotografiju na kojoj stoji nasuprot Kijanua, a u opisu teksta piše “Kada ste uhvaćeni kako čitate dnevnik svoga brata”.

Vesti

Na Krfu obeležena godišnjica i odata pošta srpskim vojnicim

Na Krfu je obeležena 155. godišnjica prisajedinjena Jonskih ostrva Grčkoj, a svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Krfa Konstantinos Nikolouzos, visoki vojni i državni funkcioneri Grčke kao i mnogi građani, zvaničnici i delegacije iz drugih zemalja među kojima i član Gradskog veća Beograda Fadilj Eminović.

Vesti sreda 22.05. 10:25 Komentara: 0
strana 1 od 116 idi na stranu