Kako je Javni servis "venčao" Dodika i Čovića?

U dnevniku emitovanom 13. maja, Radio-televizija Srbije objavila je prilog o slučaju izazvanom izjavom Milorada Dodika da će Treći pešadijski puk Oružanih saga BiH sledeće godine, prilikom postrojavanja, biti obučen u uniforme Vojske Republike Srpske.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.05.2019.

11:00

Kako je Javni servis
Foto: EPA-EFE/Stephanie Lecocq / EPA-EFE/Koèa Sulejmanoviæ

Među reakcijama na tu izjavu našla se i ona predsednika Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragana Čovića, koji je izjavio:

"Svako ima svoje viđenje i svakome na volju da u ambijentu kakav imamo doliva ulje na vatru, kako misli da je to najprikladnije. Ja prepuštam kolegama na terenu da dalje nastave sa nadmudrivanjima u stvaranju slike o nama", rekao je Čović.

RTS je, međutim, u prilogu napravio grešku, pa je predsedniku HDZ-a dodao prezime Predsedavajućeg Predsedništva BiH.

Greška, naravno, nije prošla nezapaženo, pa su mnogi komentarisali "novo" prezime Dragana Čovića. Među njima je bio i kolumnista portala Radio Sarajevo, novinar Dragan Bursać, koji je na svom profilu na Fejsbuku prokomentarisao da su "svi u BiH već odavno znali za brak Čovića i Dodika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: