Ovo su bile najvažnije žene u životu tragično preminulog glumca

Poznati glumac Igor Pervić umro je jutros u svom stanu u Beogradu u 52. godini života. Njegov život obeležile su tri žene - Jasmina Holbus, Jelena Tinska i Jovana Petrović.

Život

Izvor: Blic

Utorak, 23.04.2019.

20:00

Ovo su bile najvažnije žene u životu tragično preminulog glumca

Prva devojka Igora Pervića bila je Jasmina Holbus. Za nju je govorio da je njegova slamka spasa u najtežim vremenima.

Igor Pervić je kratko bio oženjen Jelenom Tinskom, balerinom i glumicom, koja je najviše poznata po tome što je bila u "Lokicama". Igor sa Jelenom nije ostao u dobrim odnosima, s obzirom na to da se u vreme veze sa njom borio sa herioinskom zavisnošću.

Zbog velike razlike u godinama, njegovi roditelji nisu podržavali taj brak.
Foto: Screenshot, Youtube
Tinska: To za mene nije tužna vest

Jelena Tinska je posle vesti o smrti Pervića rekla da "neće više da govori o tome".

"To za mene uopšte nije tužna vest. Nema potrebe da mi izjavljujete saučešće, mi smo bili kratko u vezi. Sve moje ljubavi su deo mog života, moja radost i ponos, ali ova veza, koju sam imala sa Igorom, je nešto što bih volela da se nije dogodilo, jer je to nešto što je bilo ružno, a ja uopšte nisam znala u šta se upuštam", rekla je Jelena Tinska.
Foto: Screenshot, Youtube
Dodala je: "Igor Pervić je bio talentovan, prelep, šarmantan, duhovit, a sve to je uproprastio taj porok. Kada sam ga srela već je bio izmenjena ličnost, sa tračkom onoga što je neka da bio. Bili smo u vezi, rastali smo se, a nakon toga se nikada više nismo ni sreli. To je za mene ružna uspomena". Tinska je dodala i da veruje da je sada najteže njegovoj majci Lidiji. "Ovo je njoj poslednji udarac, krvavo se borila od najranijih dana da ga izvuče iz zla u koje je zapao", rekla je Tinska. Njegova poslednja devojka bila je Čkaljina unuka, glumica Jovana Petrović, sa kojom je kratko živeo u Baćevcu, ali su ubrzo raskinuli.

Njih dvoje zajedno su glumili u seriji "Neki čudni ljudi", a ovako je Igor tada govorio:

"Uživam da radim sa svojom devojkom. Nas dvoje smo se tako i upoznali pre osam godina, radeći jednu predstavu. Ne smeta mi što zajedno provodimo vreme i kod kuće i na poslu, jer se sjajno slažemo."

Jovana se od njega oprostila na svom nalogu na Fejsbuku.

Napisala je kratko: "Moja ljubav."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: