"Gledao sam smrti u oči"

Španski glumac i zavodnik, Antonio Banderas, 2017. godine doživeo je infarkt. Imao je 57 godina i, kako prenose mediji, "jedva se izvukao". Retko govori o tom događaju, a nedavno je, u jednom TV intervjuu, priznao da ga je infarkt nečemu naučio.

Život

Izvor: B92, cdm.me

Utorak, 26.03.2019.

14:02

Foto: Getty

"Ceo događaj sa infarktom naterao me da se zapitam na temu smisla života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je zapravo jedina sigurnost u životu - smrt", rekao je slavni Šanac dodavši i da nakon toga ništa u njegovom životu nije ostalo isto, prenosi CDM.me.

U početku, objasnio je, nije shvatao ozbiljno svoje srčane probleme, ali je iz meseca u mesec bilo sve jasnije da bi morao da se ozbiljnije pobrine za svoje zdravlje.

"Život posle infarkta ni slučajno nije isti. Ostaju posledice. Meni se, na primer, promenio i izraz lica", rekao je Antonio. Naveo je i jednu dobru stvar u celoj priči.

"Jedina dobra stvar koja se desila je to da sam konačno prestao da pušim, i nije mi za to trebala nikakva pomoć u vidu pilula, flastera i slično", zaključio je Antonio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: