Zvanično gospođa Biber?

Hejli Boldvin je potvrdila stupanje u brak sa Džastinom Biberom tako što je promenila prezime na svom Instagram profilu. Glasine su potvrđene posle brojnih spekulacija, a Hejli tvrdii je ponosna na novo prezime.

Život

Izvor: B92

Subota, 17.11.2018.

15:15

Zvanično gospođa Biber?
Foto: Instagram / Screenshot

Dvadesetjednogodišnja manekenka se za poznatog kanadskog pevača udala u septembru posle višemesečnih glasina o veridbi i venčanju.

Osim što je promenila svoje Instagram ime, Hejli je nosila jaknu na kojoj je pisalo njeno novo prezime. Manekenka je požurila sa registrovanjem imena jer želi da pokrene liniju odeće "Hailey Bieber".

"Nisam videla razlog za čekanje, ako je prava osoba u pitanju onda odmah znaš", rekla je kada su je pitali o braku sa Džastinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: