Aktuelno 4

25.06.2024.

8:29

Margo Robi pokrenula novi biznis: "Snimanje filmova je ludost"

Popularna glumica Margo Robi odlučila je da se posveti još jednom poslu, te je tako otpočela sopstveni biznis.

Izvor: B92.net

Margo Robi pokrenula novi biznis: "Snimanje filmova je ludost"
Profimedia

Podeli:

U pitanju je proizvodnja džina koji nosi naziv "Papa Salt", a glumica je ovaj biznis pokrenula uz pomoć svog supruga i još troje prijatelja.

"Snimanje filmova je jedan lud biznis jer pokušavate da prodate nešto što nije opipljivo, već je samo jedna ideja. Nemate pojma ko će ga gledati i da li će ga uopšte gledati i da li će biti prihvaćen", navela je Robi i dodala:

Možda vas zanima

"Ovo je mnogo jednostavnije. Lakše je predvideti stvari. Možete sve lepo rasporediti u tabeli na način na koji to nikada ne biste mogli uraditi sa filmom", rekla je glumica.

Iako će sada biti predana još jednom poslu, naravno da Margo neće prestati sa svojim profesionalnim zanimanjem - glumom.

Možda vas zanima

"Naša strast je podjedanko i snimanje filmova i pravljenje džina. Sada smo uspeli oba", zaključila je Robi.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Svet

Okrenuli leđa Rusima: Amerika odmah poslala vojsku

Jermenija i SAD započele su danas zajedničke vojne vežbe u Jermeniji, saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane, prenosi AFP, dodajući da je to još jedan pokazatelj zbližavanja Zapada i Jerevana, koji je zahladnio odnose sa Rusijom.

19:20

15.7.2024.

1 d

Podeli: