Vip popusti i Micro SIM

Kompanija Vip mobile od 1. septembra do 31. decembra 2010.godine nudi svojim novim postpejd korisnicima 50% popusta na odabranu mesečnu tarifu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 02.09.2010.

10:00

Default images

Kao i do sada, u okviru postpejd paketa, korisnici mogu da izaberu jedan od ponuđenih telefona, uključujući i telefone za “samo 1 dinar”, i da do kraja godine plaćaju polovinu odabrane mesečne tarife.

Oni kojima nije potreban novi mobilni uređaj mogu da zaključe ugovor o kupovini samo Vipove SIM kartice koji donosi 25% popusta na izabranu postpejd tarifu u periodu od 24 meseca. Ako postpejd ugovor potpišu u naredna dva meseca, i njima pripada dodatni popust od 50%, tako da će do kraja 2010. godine namirivati samo 25% mesečnog zaduženja.

Iz kompanije navode da će od 2. septembra ponuditi specijalne Mikro SIM kartice, koje su , kako se navodi u zvaničnom saopštenju, “potrebne za korišćenje najnovijih smart telefona i tablet uređaja”.

Mikro kartica, poznata i kao 3FF (Third Form Factor) ili treća dimenzija SIM kartice, je znatno manja od uobičajne, sa dimenzijama svedenim na veličinu mikro čipa (12mmx15mm), funkcioniše kao standardna kartica, tako da može da se koristi za prenos podataka, razgovor i SMS poruke.

„Omogućavajući vlasnicima najmodernijih smart telefona i iPad 3G korišćenje ovih atraktivnih uređaja u svojoj mreži, Vip još jednom potvrđujuje poziciju lidera u inovacijama na domaćem tržištu telekomunikacija“, izjavila je Petra Štangl, članica Upravnog odbora Vip mobile.

Mikro SIM kartice dostupne su u Vip prodajnim centrima u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: