Instagram ima tajni meni: Pristupite mu lako u tri poteza VIDEO

Povodom 10. rođendana, Instagram je spremio poklon za sve korisnike.

Tehnopolis

Izvor: B92, Mashable

Sreda, 07.10.2020.

13:21

Instagram ima tajni meni: Pristupite mu lako u tri poteza VIDEO
Foto: depositphotos/IgorTishenko

Naime, aplikacija omogućava svima koji to žele, da postave retro ikone ili neke od modernih, ali malo izmenjenih.

Instagram je na svom zvaničnom profilu juče objavio tvit sa prilično zagonetnim sadržajem. Nagovestivši tako da korisnici mogu da pristupe nečem novom, dali su uputstvo kako i da dođete do "iznenađenja". Do ovog tajnog menija dolazi se veoma lako: potrebno je da imate najnoviju verziju aplikacije, a zatim da uđete u podešavanja naloga. Odatle prevutite samo nadole (slobodno malo više), i videćete emodžije na ekranu. Odatle će vam se otvoriti meni gde možete da odaberete ikonu po želji.

U video-snimku ispod možete da vidite kako to izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: