Stižu izmena u popularnoj aplikaciji, a ona će iznervirati mnoge

Plašili smo se da će se i ovo jednog dana desiti. O novini koju već neko vreme sprema Facebook, koji je vlasnik aplikacije WhatsApp priča se poslednjih nekoliko meseci, a po svemu sudeći neće se dopasti brojnim korisnicima ovog servisa za razmenu poruka.

Tehnopolis

Izvor: B92, Techradar.com

Utorak, 28.05.2019.

14:05

Stižu izmena u popularnoj aplikaciji, a ona će iznervirati mnoge
Foto: Getty/Carl Court / Staff

Facebook je na samitu Facebook Marketing održanom u Holandiji potvrdio da će se reklame pojaviti na WhatsApp-u u nekom trenutku 2020. godine, prenosi Techradar.com.

Kako je najavljeno, reklame će se prikazivati poput onih na Instagram aplikaciji - u okviru Status objava, koje mogu da se listaju horizontalno, a ne u razgovorima ili na listi kontakata, kao što se nagađalo do sada.

I dok se mnogima ova ideja uopšte ne dopada, iz kompanije obećavaju da reklame u WhatsApp-u neće mnogo ometati korisnike.

Dobra vest je da ukoliko ne koristite previše WhatsApp Status funkcju implementiranje reklama vam neće predstavljati toliki problem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: