Microsoft sprema novi proizvod koji niko nije očekivao?

Tokom razmene poruka sa agentom za podršku korisnicima, sajt Windows Latest je saznao da Microsoft možda radi na nečemu što je agent nazvao "nova linija telefona".

Tehnopolis

Izvor: Tomsguide, Benchmark

Utorak, 17.07.2018.

17:59

Microsoft sprema novi proizvod koji niko nije očekivao?
GettyImages

U razgovoru sa agentom, postavljeno je pitanje o tome kada će se pojaviti novi Lumia telefoni. Konkretan odgovor na pitanje nije dobijen, ali je agent istakao da će uređaji koristiti Android softver.

"Naši Windows phone inženjeri se fokusiraju na objavu novog modela, a nova edicija Microsoftovih telefona će sigurno koristiti Android", istakao je agent za korisničku podršku, koji je tražio da ostane neimenovan.

Windows Latest je istakao da planira da napravi priču na osnovu ovog komentara i zatražio je od agenta da bude siguran u to što govori. Njegov odgovor je bio potvrdan, uz isticanje da Microsoft ne objavljuje ništa zvanično, te da ćemo morati da sačekamo kako bismo videli kako napreduje razvoj.

Microsoft je poslednjih godina poprilično izgubio viziju na polju mobilnih telefona. Strategija sa Nokia Lumia telefonima je propala, a kompanija sada u planu ima projekat sa uređajem kodnog imena Andromeda. Međutim, to će biti Windows-bazirani uređaj, pod Surface brendom, prenosi Benchmark.

Za sada je nemoguće reći da li su održivi komentari osobe iz Microsoftove korisničke podrške i da li je ovo nešto u šta bi trebalo verovati. Moguće je da se radi samo o "trolovanju", ali je sigurno da ćemo više saznati u budućem periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: