Webiz konferencija i E-commerce edukacija od 22. do 25. marta

Šesto izdanje Webiz konferencije i Webiz E-commerce edukacije održaće se od 22. do 25. marta u Zrenjaninu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2018.

09:24

Webiz konferencija i E-commerce edukacija od 22. do 25. marta

Mnogo novina vezanih za oba događaja je u planu, pa smo sa direktorom konferencije Vladimirom Kovačem razgovarali o očekivanjima kako organizatora, tako i posetilaca Webiza.

Preko 1.000 učesnika, velika imena među predavačima i više sala za predavanja već zvuče obećavajuće...

"Konferencija ove godine nosi slogan 'Moving you forward' što je negde i suština onoga što pripremamo. Želimo da mlade ljude pokrenemo, da im damo vetar u leđa i podršku da naprave sledeći korak u svojim karijerama. Što se tiče novina, otvaramo još jednu salu za predavanja, u kojoj će biti i mesta za druženje i poslovne sastanke. Takođe, pored predavanja, panela i radionica pripremili smo i novi format - debate, u kojima ćemo pokušati da sagledamo obe strane iste medalje, odnosno iste teme. Što se predavača tiče, kao i uvek, veliki stručnjaci, praktičari i motivatori iz Srbije i inostranstva. Na našem sajtu webiz.me je svakoga dana sve više predavača, pa vas pozivam da redovno pratite koja su to nova imena koja će govoriti o zanimanjima budućnosti i tajnama svojih uspešnih online biznisa."

Webiz edukacija je, kao i prošle godine potpuno posvećena e-commerce poslovanju samo što će ove godine ova tema biti obrađena sa mnogo više aspekata.

"U skladu sa novom strategijom profilisanih Webiz edukacija, u Zrenjaninu se i ove godine bavimo e-commercom kao temom, ali sa mnogo više tema i predavača. Edukacija, kao i konferencija, ima međunarodni karakter, zbog predavača koji nam stižu iz Italije, Holandije, Slovenije, Hrvatske. Pokrili smo sve oblasti e-commerca od odabira platformi, korisničkog iskustva, brige o kupcima, plaćanja, sigurnosti, CRM-a, dropshipping-a... Predavači su kao i svaki put predstavnici najeminentnijih kompanija koje se bave ili razvijaju e-commerce rešenja... Kako je edukacija namenjena poslovnim ljudima, za njih smo pripremili kvalitetan networking jer se vrlo radujemo saradnjama i poslovima koji su sklopljeni baš na našim događajima."

Cena kotizacije za Webiz konferenciju iznosi 3.600 dinara za tri dana (studentima je omogućen poseban popust od 2.400 dinara), dok se kotizacije za Webiz E-commerce edukaciju mogu nabaviti po ceni od 15.000 dinara. Više informacija o Webizu pronađite na sajtu webiz.me.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: