iPhone 6 stigao u još 22 zemlje, ne i u Srbiju

Iako je Telekom u jeku predizborne kampanje još 14. marta najavio da će Appleovi proizvodi “uskoro” moći legalno da se kupe u Srbiji, Apple je objavio spisak 22 zemlje u koje danas stiže novi iPhone 6. Među njima nema Srbije.

Podeli

Ukoliko ste preuzeli iOS 8.0.1 nadogradnju za vaš uređaj i naišli na određene probleme, Apple je objavio novi apdejt koji bi trebalo da stvari vrati u normalu.

Nadogradnja 8.0.2 rešava probleme sa pozivima i TouchID-jem nastale nakon što je na hiljade korisnika skinulo 8.0.1 apdejt.

Pomama za novim modelima iPhone smartfona u SAD je poprimila rekordne razmene. Apple je čak saopštio da je za prva tri dana od puštanja u prodaju telefona iPhone 6 i iPhone 6 Plus razgrabljeno deset miliona uređaja.

U novom saopštenju objavljen je spisak zemalja u kojima će od danas, 26. septembra, moći legalno da se kupe novi Apple aduti.

-- Pročitajte i Apple predstavio iPhone 6, svoj prvi "fablet" i sat --

To su Austrija, Belgija, Danska, Finska, Irska, Italija, Lihtenštajn, Luksemburg, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Portugalija, Katar, Rusija, Saudijska Arabija, Španija, Švedska, Švajcarska, Tajvan, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati i Ostrvo Men.

Novi modeli iPhonea od 19. septembra mogli su da se kupe u SAD, Australiji, Kanadi, Japanu, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Portoriku, Singapuru i Hongkongu.

-- Pročitajte i Ludnica zvana prvi dan prodaje novog iPhonea --

Kako su iPhone 6 i iPhone 6 Plus dočekani danas širom sveta pogledajte na priloženim fotografijama:

Vesti

Microsoftov naredni OS je Windows 10

Microsoft je predstavio novu generaciju operativnog sistema Windows, koja nosi naziv Windows 10, i po prvi put prikazao rani tehnički prikaz za PC, na raspolaganju počevši od 1. oktobra, naglašavajući unapređenja usmerena ka poslovnim korisnicima koja podrazumevaju osavremenjeno korisničko iskustvo, pojačane bezbednosne i karakteristike upravljanja.

Vesti utorak 30.09. 19:25 Komentara: 97

Uskoro stiže OnePlus Two

Tokom „Pitaj me sve“ sesije na Redditu, dva člana OnePlus potvrdila su da kineska kompanija vredno radi na nešto manjoj verziji naslednika njenog premijum modela OnePlus One.

Vesti utorak 30.09. 15:31 Komentara: 29
strana 1 od 56 idi na stranu