Region 11

08.05.2024.

23:05

Vučić čestitao pobedu novoj predsednici Severne Makedonije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je čestitao Gordani Šiljanovskoj Davkovoj na pobedi u drugom krugu predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji.

Izvor: Tanjug

Vučić čestitao pobedu novoj predsednici Severne Makedonije
Profimedia

Podeli:

"Čestitam Gordani Šiljanovskoj Davkovoj na izboru za predsednicu Severne Makedonije sa željom da uspešno obavlja odgovornu dužnost koju preuzima. Uveren sam da ćemo zajednički nastaviti da radimo na jačanju veza između Srbije i Makedonije u cilju napretka i dobrobiti naših naroda, kao i prosperiteta celog regiona", naveo je Vučić na platformi Iks.

Protivkandidat iz redova SDSM Stevo Pendarovski priznao je poraz u drugom krugu izbora, a Davkova je na osnovu 50 odsto prebrojanih glasova imala 130.000 glasova više.

Pročitajte i:

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: