Osnivač Twitpica tweetovao o svom hapšenju

Twitpic je jedan od najkorišćenijih servisa sa deljenje fotografija na Twitteru, sa kog potiče skoro polovina svih objavljenih fotografija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2011.

14:23

Default images

Njegov osnivač, Noa Everet, ima svoj nalog na Twitteru koji prati skoro 3 miliona ljudi, a pre nekoliko sati, koristeći svoj servis, Noa je fotografijom svedočio o sopstvenom hapštenju i to iz policijskog automobila.

Nešto kasnije, Everet je napisao: "Izgleda da ne možete hodati svojoj ulicom polugoli... ko bi rekao. Dobio sam besplatan prevoz do kuće od strane ljubaznih policajaca." I u sledećem tweetu dodao - "pod polugo, mislim go".

Osim ove, i vesti o prvom tweetu pape Benedikta, Twitter je tema mnogih IT medija zbog toga što je jedan od osnivača kompanije, Ajzak Stone, najavio da se povlači iz kompanije.

Svoj posao prepušta drugim ljudima u timu, a iako će i dalje pomagati i biti uz kompaniju, od sada će većinu svog vremena posvetiti drugim projektima, prvenstveno povezanim sa školama i neprofitnim organizacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: