Da li su ovo prvi kadrovi trenutno najočekivanije igre? FOTO / VIDEO

Titulu najiščekivanije igre na svim platformama ubedljivo nosi Grand Theft Auto VI, ali i pored ogromnog interesovanja fanova, zvaničnih detalja iz samog Rockstara nema mnogo.

Izvor: B92

Petak, 13.09.2019.

15:56

Da li su ovo prvi kadrovi trenutno najočekivanije igre? FOTO / VIDEO
Foto: Ilustracija

U prethodnim mesecima se dosta govorilo o GTA VI, kao i o mogućnosti da će se pre njega pojaviti Bully 2, ali ništa od toga nije potvrđeno.

Još jedan niz glasina je sada pronašao svoj put do fanova i navodno su u pitanju prve fotografije iz same igre.

Fotke su se pojavile na Redditu, gde su ubrzo obrisane a sada su dostupne samo putem objave na Twitteru, piše Play.

Kvalitet slika je dosta loš, jer ne radi o screenshotu, već o fotografiji koja je krišom uslikana telefonom. Na osnovu istih, vidimo da deo glasina može biti tačan, jer je tu retro vajb prepun neonskih boja i sa lokacijama koje podsećaju na Vice City.

Naravno, sve to moramo uzeti sa razervom dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu, pošto je u prošlosti bilo dosta "procurelih" informacija koje su se ispostavile kao potpuno netačne.

A dok čekamo na zvaničnu potvrdu, pogledajte video Play!Zine-a o najbitnijim poznatim detaljima buduće igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: