Nova ažuriranja Windowsa 10 će biti manja i brže će se instalirati

Microsoft nastavlja da radi na poboljšanju iskustva ažuriranja Windowsa 10, a deo tih kompanijinih napora je i novi tip kvalitetnog ažuriranja koji će biti predstavljen sa objavom Redstone 5 October 2018 Update-om, kasnije ove godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 28.08.2018.

08:00

Nova ažuriranja Windowsa 10 će biti manja i brže će se instalirati
Printscreen / YouTube

Do 12. februara 2019, Microsoft će takođe nuditi i delta ažuriranja, koja uključuju samo izmene načinjene od prethodnog kumulativnog ažuriranja, obezbeđujući ažurirane sisteme sa lakšim i manjim paketom, koji se može brže instalirati.

Da bi ažuriranje i zaista bilo brže, Microsoft će sa Redstoneom 5 predstaviti novi tip ažuriranja, koje će posebno voditi računa o tri stavke: biće manji po veličini, moći će da se redistribuiraju i biće lakši za upravljanje.

Nova ažuriranja će nastaviti da se isporučuju uz Windows Update, a Microsoft ističe da će se organizacijama nuditi druga poboljšanja.

Nova ažuriranja će biti upakovana kao .CAB fajlovi i nudiće se kao Update Standalone Installer (.MSU) iz Microsoft Update Cataloga.

Windows 10 Redstone 5 je projektovan za kraj sledećeg meseca, dok će njegova javna objava početi da se distribuira u oktobru kao Windows 10 October 2018 Update.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: