Promo

09.05.2024.

11:35

Od operaterke u Mozzartu do karijere u IT-u

Kompanija Mozzart kroz interne konkurse osnažuje zaposlene da se usavršavaju shodno svojim afinitetima i kvalifikacijama, poručuje test inženjerka Ana Ivanović.

Izvor: Promo

Od operaterke u Mozzartu do karijere u IT-u
Mozzart/Promo

Podeli:

Kao mlada operaterka na uplatnom mestu imala je veliku želju da u Mozzartovom IT-ju pohađa praksu u oblasti testiranja softvera. Danas, tri unapređenja kasnije, sa Mozzartovom test inženjerkom Anom Ivanović razgovaramo o mogućnostima za napredovanje koje su u ovoj kompaniji dostupne apsolutno svim zaposlenima, pa čak i onima koji još studiraju.

Da se prijavi na konkurs za operatera na uplatnom mestu nagovorila ju je sestra koja je radila na istoj poziciji. Bez iskustva u industriji igara na sreću, Ana je strahovala da se neće snaći, ali je na obuci koja prethodi radu na uplatnom mestu dosta toga savladala. Zahvaljujući interesantnom pristupu predavača, dobila je, kako kaže, i dodatnu želju za usavršavanjem, a veliki motiv bio joj je i srdačan kolektiv.

"Kao operaterka na uplatnom mestu promenila sam više rejona i svaki kolektiv u kom sam radila me je dočekao srdačno. Uvek volim da spomenem da mi je na Banjici bilo najlepše, jer sam tu stekla prijatelje i imam jako lepih uspomena. Rad na uplatnom mestu mi je bio jako zanimljiv, čini mi se da bih mogla napisati knjigu punu bisera. Uvek sam sa osmehom odlazila na posao. Kad god mi je bila potrebna pomoć kolega ili nadređenih, imala sam potpunu slobodu da im se obratim. Pošto sam uporedo studirala, što je bilo prilično izazovno, mnogo mi je značilo to što za sve kolege koje studiraju svi imaju razumevanja, pa su tako ostali svoje smene i odmore uklapali sa mojim obavezama na fakultetu", priča Ana.

ODLIČAN PRVI POSAO ZA MLADE

Prema njenim rečima, naučila je mnogo toga, usavršila brojne veštine i imala priliku da upozna dosta ljudi. Zbog toga smatra da je posao operatera na uplatnom mestu odličan prvi posao za mlade ljude, ali i sjajna prilika za one koji su već stekli različite kvalifikacije, jer i jedne i druge očekuju razne mogućnosti za razvoj karijere i brojne prilike da ostvare svoje ciljeve.

"Sarađivala sam sa tri menadžera i od svakog sam naučila ponešto, a zauzvrat sam se trudila da posao obavljam besprekorno. Želela sam da trudom i zalaganjem dobijem mogućnost za praksu u IT sektoru, kako bi se moja karijera dalje razvijala u tom smeru. Posle nekog vremena na uplatnom mestu, gde sam u međuvremenu napredovala na poziciju senior operaterke, odlučila sam da je vreme da napravim korak dalje i prijavila sam se na interni konkurs za rad u korisničkom servisu, u kom sam takođe radila prvo kao junior, a potom kao senior operaterka. Moj posao je podrazumevao i testiranje navoda korisnika i prijavu svih uočenih tehničkih smetnji, što je napravilo dobru podlogu za moju sadašnju poziciju", objašnjava Ana koja kaže da je čekala pravi trenutak i da je, kada se pojavio konkurs za poziciju QA testera, aplicirala i dobila posao.

Pored sluha Aninih nadređenih za njene sposobnosti, šansu da nadogradi svoje znanje i doprinese kompaniji stečenim iskustvom Ana je dobila zahvaljujući svom vrednom radu i spremnosti da oberučke prihvati izazove, što bi posavetovala i svim svojim budućim kolegama.

"U Mozzartu se prepoznaje i nagrađuje svaki trud i rad. Zato ga kao poslodavca sada i ja preporučujem svim svojim prijateljima, upravo zbog te mogućnosti napredovanja i pohađanja raznih obuka, kao i benefita koje kompanija pruža. Mozzart kroz interne konkurse osnažuje i podstiče zaposlene da se usavršavaju shodno svojim afinitetima i kvalifikacijama. Jako bitan faktor za izgradnju kvalitetnog zaposlenog je dobro radno okruženje, a kod nas je atmosfera uvek prijatna, i kada ima dosta posla, uvek se nađe vremena za šalu", ističe Ana, koja je posebno zahvalila svom tim lideru na strpljenju, posvećenosti i nesebičnom prenošenju znanja.

DOĐI DA OSTANEŠ – prijavi se na LINKU

Želiš da se preseliš u Beograd, ali te brine gde ćeš stanovati i da li ćeš naći posao? Kompanija Mozzart, prva domaća kompanija koja je proglašena za Top poslodavca u Srbiji, nudi ti posao operatera i plaćen smeštaj za prva četiri meseca. Pored privatnog zdravstvenog osiguranja, dobijaš brojne obuke i mogućnost za napredovanje na druge pozicije u kompaniji, a tvoje je samo da se prijaviš na linku ili da pošalješ CV na job@mozzartbet.com.

Podeli:

Tagovi

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: