PR

Saveti za početnike: Izaberite idealan programski jezik

Ako ste razmišljali o tome da se bavite programiranjem i počeli da istražujete ovu oblast, sigurno ste se zapitali koje savremene IT tehnologije treba da naučite, jer ste shvatili da postoji ogroman broj programskih jezika i tehnologija koji su danas dostupni.

Izbor programskog jezika je prva odluka koja vas očekuje i koja će istovremeno u velikoj meri odrediti pravac vaše karijere, zato je važno da znate koje opcije vam otvaraju najbolje šanse za uspeh u IT industriji.

PR petak 9.11. 10:30

Jedina škola u regionu koju su najveće svetske IT kompanije izabrale za partnera

Ako želite da savladate tražene veštine i steknete prestižne IT sertifikate koji će vam obezbediti uspešnu karijeru u zemlji ili inostranstvu, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy, čiji polaznici već godinama sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

PR petak 2.11. 14:11

Samsung Galaxy A7: Moćna kamera, intrigantni dizajn i odlična cena

Jezik koji današnje mlade generacije, pa budimo iskreni i one starije, odlično govore je: jezik fotografije. Izražavajući se u slikama, pokušavaju da razumeju i predstave sebe i svoj način razmišljanja drugima. To i ne čudi, imajući u vidu da se svakog dana oko 95 miliona fotografija “okači” na Instagram.

PR utorak 23.10. 11:00

Samsung Galaxy A9 i A7 – telefoni sa moćnim kamerama

Inovativna zadnja četvorostruka kamera, pouzdana baterija, prvoklasni dizajn i moćne nove funkcije za izuzetne celodnevne performanse, glavni su aduti novog Samsung Galaxy A9 telefona. Korak sa ovim uređajem drži Galaxy A7, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom.

PR sreda 17.10. 09:03

Magija u jednom kliku

Kada biste razmišljali o tome bez kog predmeta ne biste mogli da zamislite život, da li bi vam uopšte išta i palo na pamet? Verovatno bi svako rekao da su predmeti potrošna roba, zamenljive stvari i da postoji nešto mnogo važnije.

PR utorak 16.10. 09:00

ITAcademy i Oracle upisuju novu generaciju budućih Java programera

Sa ITAcademy nam ponovo stižu odlične vesti. Zbog velikog interesovanja za Java programiranje ova međunarodna obrazovna ustanova, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, pokrenula je nove grupe na Java Development programu za polaznike koji će nastavu od 1. decembra pohađati u najmodernije opremljenim učionicama u Beogradu.

PR petak 5.10. 10:40
strana 1 od 3 idi na stranu