Legendarna video-igra zvanično uklonjena: Zamena već stigla?

Neke stvari nikad ne izlaze iz mode, a Tetris je sasvim sigurno jedna od njih. Međutim, izgleda da su mu dani, bar ovakvom kakav smo dugo igrali, odbrojani na Android uređajima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 23.01.2020.

15:43

Default images

Već nekoliko godina, jedini zvanični način igranja Tetrisa na mobilnim telefonima je kroz jednu od dve aplikacije EA kompanije, Tetris (poznat i kao Tetris 2011) i Tetris Blitz.

Nažalost za fanove, nijedna od ovih aplikacija više ne može da se koristi, jer je EA najavila da će obe biti povučene. Čak su već uklonili i tetris 2011 i Tetris Blitz iz Google Play Store.

Međutim, nije sve tako crno. Od juče Android korisnici mogu instalirati novu aplikaciju pod nazivom Tetris, koja dolazi od kreatora N3TWORK.

Tetris Blitz i Tetris 2011 i dalje se mogu naći u iOS App Store, piše CNET.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: