Stiže novi Call of Duty, poznati detalji i datum izlaska VIDEO

Nakon nekoliko nedelja "curenja" informacija, kampanje na društvenim mrežama i "najave najave", sinoć je konačno i zvanično otkriven Call of Duty 2019.

Izvor: B92, play.co.rs
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kao što je bilo poznato od ranije, ovogodišnji CoD nosi ime Modern Warfare, i predstavlja neku vrstu tihog reboota ove podfranšize.

Kao što je i očekivano, ove godine je bačen snažan akcenat na priču. Igra nas stavlja u ulogu Tier One jedinica sa kojom ćemo proživeti "sagu od koje preskače srce", u priči koja je "provokativna i sirova" i koja baca novo svetlo na moderne načine ratovanja.

Lokacije na kojima će se igra odvijati su evropski gradovi i Bliski istok, ali "se priča ne završava tu".

Iz svega što smo pročitali, jasno je želja da se singlplejer kampanji i narativu vrati zasluženo mesto u serijalu. To je nešto što je dosta falilo prethodne godine, a što je nešto što ljudi verovatno najviše i vole kod CoD igara. Nadamo se samo da nas očekuje kvalitetna priča i zabavan gejmplej.

Ono što je takođe potvrđeno je da će igra imati potpuni krosplej između PS4, Xbox One i PC platformi, kao i da neće imati Season Pass.

Datum izlaska igre CoD Modern Warfare je 25. oktobar ove godine.

Gejming

Iron Maiden tužio igru Ion Maiden

Poznati britanski heavy metal bend Iron Maiden (ili da budemo precizniji, holding kompanija u vlasništvu benda), podnela je tužbu protiv kompanije 3D Realms, koja se odnosi na retro FPS pucačinu Ion Maiden.

Gejming četvrtak 30.05. 11:40 Komentara: 17
strana 1 od 10 idi na stranu