Najveći uspeh srpskog badmintona

Dragoslav Petrović ostvario je najveći uspeh srpskog badmintona u juniorskoj konkurenciji, trijumfu na međunarodnom turniru u Slovačkoj.

Izvor: JT

Nedelja, 09.11.2014.

15:37

Default images

Petrović je osvojio prvo najsjajnije odličje za srpski badminton na turnirima Svetskog kupa.

Mladi srpski reprezentativac je u finalu turnira, koje je okupilo preko 150 takmičara iz 30 zemalja, savladao Portugalca Duartea Nunja Anja sa 21:17, 22:20.

Petrović je na taj način opravdao ulogu favorita koja mu je dodeljena pred to takmičenje, pošto je postavljen za prvog nosioca.

Presrećan sam zbog prvog svog zlata na turnirima Svetskog kupa. Opravdao sam ulogu prvog nosioca i dobro podneo pritisak u odlučujućim trenucima svakog meča. Emocije naviru iz mene i trenutno nisam svestan uspeha koji sam postigao. Ovo odličje će mi predstavljati ogromnu motivaciju za dalji rad. Nadam se da ću ovaj nivo forme dugo zadržati i da ću se boriti za medalju i na turniru u Češkoj, kroz nedelju dana. Hvala svima na podršci i čestitkama”, bio je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: