Jovetićeva povreda nije ozbiljna

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Četvrtak, 22.11.2007.

17:01

Default images

Mladi reprezentativac Crne Gore i ove jeseni najbolji igrač lidera na tabeli Meridijan Superlige Partizana, Stevan Jovetić, povređen je na utakmici omladinske reprezentacije Crne Gore a neki mediji preneli su informaciju da je povreda ozbiljna i da Jovetića čeka duga pauza. Mladi fudbaler ima povredu mišića noge, a prem aprocenama lekara posle trodnevne pauze vratiće se u normalan proces treninga.

Jovetić kaže da oseća bol ali da povreda nije ozbiljnije prirode.

"Lekari su mi savetovali da dva ili tri dana pauziram, tereni su loši, zbog toga je bolje da ne treniram dok bol u mišiću ne prođe," rekao je on.

Partizan zbog utakmice Srbija - Kazahstan neće igrati prvenstvenu utakmicu sa Banatom sledećeg vikenda, a trebalo bi da Jovetić bude spreman do sledćeg termina predviđenog za superligaške mečeve. U tim će se, najverovatnije, vratiti i Portugalac Moreira, a na 'listi povređenih' ostaju Sikimić i Jovanović, koji će pauzirati po nekoliko meseci, Stjepanović, Radosavljević, kao i Obradović koji se nije potpuno oporavio od povrede leđa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: