Junajted panično traži napadača, na listi i Vardi

Mančester junajted je u grozničavoj potrazi za pojačanjima do kraja prelaznog roka.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 15.08.2022.

16:40

Junajted panično traži napadača, na listi i Vardi
Foto: Profimedia

Situacija je krajnje alarmantna, klub je posle dva kola ubedljivo na začelju tabele Premijer lige bez bodova i gol razlikom 1:6.

Sve izgleda još gore ako se pogleda raspored, a prvi naredni meč je derbi sa Liverpulom na Old Trafordu u ponedeljak 22. avgusta.

Eriku ten Hagu su hitno potrebni igrači koji bi mogli da pokrenu tim iz letargije, a kada je reč o špicu napada, sve zavisi od toga šta će biti sa Kristijanom Ronaldom.

Portugalac je nezadovoljan, kvari atmosferu u svlačionici, koja je ionako podeljena ranijim sukobima.

Ten Hag je, kako prenose ostrvski mediji, posegnuo za očajničkim rešenjima.

Kao potencijelne mete u napadu pominju se Saša Kalajdžić (Štutgart), Alvaro Morata (Atletiko Madrid), Raul de Tomas (Espanjol), Mauro Ikardi (PSŽ) i iskusni golgeter Lestera, 35-godišnji Džejmi Vardi.

Junajted ima sve manje vremena, a problema preko glave, tako da će biti interesantno videti kakav će biti rasplet situacije do kraja prelaznog roka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: