Vol u Lejkersima, Vestbruk u Roketsima?

Kako prenose američki mediji, na pomolu je trejd Los Anđeles Lejkersa i Hjuston Roketsa.

Izvor: SN

Subota, 22.01.2022.

17:30

Vol u Lejkersima, Vestbruk u Roketsima?
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Džon Vol je zatražio od Hjuston Roketsa da ove sezone zaigra košarku, ali nakon dugih pregovora u njihovom dresu neće nastupati.

Kako smo već pisali, Rasel Vestbruk nije baš omiljen u Lejkersima i pojedinci jedva čekaju da napusti Los Anđeles.

Kako prenosi dobro obavešteni američki novinar Mark Štajn, postoji šansa da dođe do trejda Džona Vola i Rasela Vestbruka, ali problem je što Hjuston ne bi koristio Vestbruka baš kao što ne koriste Vola.

Oni bi želeli pika prve runde, a Lejkersi bi mogli da im ponude pika 2027. godine i čini se da to Hjustonu nije previše interesantno.

Malo je verovatno da ovaj trejd "glava za glavu" bude završen do 10. februara, ali šanse da se uključi još jedna ili dve ekipe u trejd prema rečima Marka Štajna i nije toliko nerealno, ali za sada se takav scenario ne nazire.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: