"Brutalan" nokaut 40-godišnjeg Kalidova, "Džoker" Ilić poražen VIDEO

KSW 55 nam je priredio fantastičan događaj u gradu Lođ u Poljskoj.

Izvor: SN

Nedelja, 11.10.2020.

08:50

Photo by Tasos Katopodis/Getty Images

Ukoliko ste ljubitelj borilačkih sportova, subota vam je prošla fantastično pošto ste mogli da gledate KSW, Belator i UFC.

Jedini srpski predstavnik bio je Aleksandar "Džoker" Ilić koji je poražen tehničkim nokautom od poljskog borca Mikala Materle.

Ilić je borbu odlično počeo, bio je agresivniji, često ulazio na sredinu ringa i vršio pritisak na Materlu da bi ga sredinom runde pogodio desnim direktom u glavu i bacio u nokdaun.

Krenuo je Ilić da ga "završi" što pre, ali se iskusni Poljak izvukao. Imao je Ilić još jedan odličan pokušaj, kada je desnim mavašijem pogodio Materlu, ali je i iz toga Poljak uspeo da se izvuče i odmah nakon toga borbu seli u parter gde "Džoker" nije imao mnogo uspeha i borba je u drugoj rundi završena tehničkim nokautom.

Glavni meč večeri bio je između šampiona Skota Aškama i izazivača Mameda Kalidova. Za one koji ne znaju, Mamed Kalidov je živa legenda poljske MMA scene i tamo je velika zvezda u rangu Roberta Levandovskog.

On je bio uhapšen 2019. godine pod sumnjom da je rođeni Čečen, a Poljak, umešan u poslove terorističke grupe, ali je ubrzo pušten uz izvinjenje da je došlo do greške.

Sada je 40-godišnji Kalidov uspeo da se domogne KSW pojasa još jednom pošto je na brutalan način nokautirao Britanca Skota Aškama, a pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: