Prevodilac iznervirao Klopa VIDEO

Menadžer Liverpula Jirgen Klop iznervirao se na konferenciji za mediji pred meč sa Salcburgom u Ligi šampiona.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Utorak, 10.12.2019.

14:35

Prevodilac iznervirao Klopa VIDEO
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

"Redsi" gostuju u Austriji gde ne smeju da izgube ako žele da prođu u osminu finala elitnog takmičenja.

Klop je pred novinare izašao sa kapitenom Džordanom Hendersonom, čiju izjavu je zvanični prevodilac loše preveo na nemački jezik.

"Treba da se dokažemo i postignemo rezultat kao i što smo uspeli mnogo puta ranije, ali to ne znači da će nam biti lako", rekao je Henderson.

Pročitajte još
Barselona olakšala Interu, Liverpul može da ispadne

Međutim, prevodilac je Hendersonove reči "izvrnuo" pa je ispalo kao da je kapiten Liverpula rekao da će njegovom timu biti lako u Salcburgu.

Klop je odmah reagovao i rekao prevodiocu da prevede ispravno ili će on to da uradi umesto njega, nakon čega je prevodilac objasnio Hendersonovu izjavu.

Liverpul je prvi u Grupi E, ali ima samo bod više od Napolija, a tri od Salcburga, pa su sve tri ekipe u igri za drugu fazu LŠ. Napoli dočekuje Genk.

Oba meča su na programu od 18.55 po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: