"Ljudi koji nikada nisu uzeli loptu u ruke nam govore kako se igra košarka" VIDEO

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Džoš Hart poslao je poruku mladim igračima koji izlaze na NBA draft ovoga leta, a takođe je osuo paljbu po analitičarima.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.05.2019.

09:50

Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Bek Los Anđeles Lejkersa Džoš Hart pojavio se na "No Chill" podkastu čiji je domaćin nekadašnja NBA zvezda, Gilbert Arinas i njihov razgovor je bio veoma interesantan.

"Lejkersi imaju top 5 pika i ukoliko odluče da draftuju nekog beka neću baš biti najsrećniji. Ima da otmem tom malom momku mesto. Znaš na šta mislim?
Ko god dođe u Lejkerse ima da dobije po du***u",
rekao je Džoš Hart.

Hart nije bio blag ni prema analitičarima i ostalim stručnim sradnicima.

"Imamo ljude koji nikada u životu nisu igrali košarku, ali su puni "sra*a". Nikada nisu uzeli loptu u ruke i govore nam šta da radimo. Mi čitavog života treniramo, mi smo profesionalci, kidamo se od treninga, ginemo i onda dođe taj tip od 45 godina koji nikad nije igrao košarku, nema ništa atletsko u sebi i on će meni da priča kako treba da igram košarku?"

Džoš Hart je produkt univerziteta Vilanova, gde je imao priliku da uči od jednog od najboljih trenera koledž košarke, Džeja Rajta, a Juta Džez ga je izabrala kao 30. pika prve runde 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: