Rim: Serena bez problema, Ćorić posle preokreta bolji od Ože-Alijasima

Hrvatski teniser Borna Ćorić uspeo je da se plasira u drugo kolo Mastersa u Rimu pobedom nad Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom u dva odigrana seta.

Izvor: LN

Ponedeljak, 13.05.2019.

15:36

Rim: Serena bez problema, Ćorić posle preokreta bolji od Ože-Alijasima
Photo by Adam Pretty/Getty Images

Ćorić je slavio pobedu posle dva i po časa borbe – 6:7, 6:3, 6:4.

Drugi "reket" Hrvatske u drugom kolu za protivnika će imati ili Džona Milmana ili Kemrona Norija.

Pobedu je ostvario i Laslo Đere, a u drugo kolo plasirao se i Fernando Verdasko, pobedom nad Kajlom Edmundom.

Španac je savladao Britanca u tri seta (4:6, 6:4, 6:2) i naneo Edmundu peti porez zaredom, te zakazao derbi drugog kola protiv Dominika Tima.

U ženskom delu žreba američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u drugo kolo turnira, pošto je pobedila Švedjanku Rebeku Peterson sa 6:4, 6:2.

Nekada prva, a sada 11. teniserka sveta je do pobede stigla posle sat i 16 minuta igre, pa će u drugoj rundi igrati protiv pobednice meča u kojem se sastaju njena sestra Venus i Belgijanka Elis Mertens.

U drugo kolo turnira u Rimu u ponedeljak su se plasirale i Britanka Džoana Konta, Garbinje Mugurusa iz Španije, Čehinja Katerina Sinijakova, Julija Putinceva iz Kazahstana i Slovakinja Dominika Cibulkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: