Politika 5

09.05.2024.

10:47

Aida Ćorović "otkrila" protiv čega se bori Vučić; "Okriviće Srbiju" VIDEO

Aktivistkinja Aida Ćorović za bosansku TV "otkrila" protiv čega se to predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori. "Rezolucija UN će za genocid u Srebrenici okriviti državu Srbiju i Srpsku pravoslavnu crkvu".

Izvor: Novosti

Aida Ćorović "otkrila" protiv čega se bori Vučić; "Okriviće Srbiju" VIDEO
Milan Maricic/ATAImages

Podeli:

Kako prenose Novosti, ona je to rekla za TV Hajat.

"Meni je potpuno jasno odakle ovoliko mnogo opiranja da se donese rezolucija, jer će rezolucija na neki načn, bez obzira što ni jednog trenutka, ponavljham, što je strašno važno, ne krivi ceo srpski narod ali će na neki način dovesti u vezu, makar i posredno, tadašnji politički vrh Srbije", rekla je ona, između ostalog.

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

20 h

Podeli: