Politika 5

09.05.2024.

10:47

Aida Ćorović "otkrila" protiv čega se bori Vučić; "Okriviće Srbiju" VIDEO

Aktivistkinja Aida Ćorović za bosansku TV "otkrila" protiv čega se to predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori. "Rezolucija UN će za genocid u Srebrenici okriviti državu Srbiju i Srpsku pravoslavnu crkvu".

Izvor: Novosti

Aida Ćorović "otkrila" protiv čega se bori Vučić; "Okriviće Srbiju" VIDEO
Milan Maricic/ATAImages

Podeli:

Kako prenose Novosti, ona je to rekla za TV Hajat.

"Meni je potpuno jasno odakle ovoliko mnogo opiranja da se donese rezolucija, jer će rezolucija na neki načn, bez obzira što ni jednog trenutka, ponavljham, što je strašno važno, ne krivi ceo srpski narod ali će na neki način dovesti u vezu, makar i posredno, tadašnji politički vrh Srbije", rekla je ona, između ostalog.

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: