Zvezda obnovila jedan od sponzorskih ugovora

Fudbalski klub Crvena zvezda produžio je sponzorski ugovor sa Beogradskom industrijom piva (BIP).

Izvor: B92

Četvrtak, 06.12.2018.

15:40

Zvezda obnovila jedan od sponzorskih ugovora
Foto: FK Crvena zvezda

U Medija centru stadiona "Rajko Mitić" potpisan je novi ugovor o saradnji. Ispred Zvezde potpis na produžetak saradnje stavio je predsednik kluba Svetozar Mijailović, a ispred kompanije BIP to je učinio generalni direktor Aleksandar Popovski.

"Čestitam nam godišnjicu sponzorstva. Što se tiče Crvene zvezde, izgleda da se saradšnja sa BIP-om poklopila u vreme velikog uspeha i plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, u kojoj smo ostvarili i pobedi nad Liverpulom. Plodonosno smo sarađivali u prethodnih godinu dana. Produženje saradnje je veliko priznanje kompanije koja u Crvenoj zvezdi vidi mogućnost promocije svojih proizvoda, a za Crvenu zvezdu je značajno što sarađuje sa kompanijom koja želi da preuzme ulogu koju je nekada BIP imao u Srbiji, a i u regionu", rekao je Mijailović i poželeo BIP-u mnogo uspeha na tržištu.

Generalni direktor BIP-A Aleksandar Popovski takođe je istakao zadovoljstvo produžetkom saradnje.

"Veoma sam srećan da protekla godina, otkako sarađujemo, predstavlja jedinstven period u istorij Crvene zvezde, u kome smo svedoci da su organziacija, znanje, dobra selekcija i podrška navijača siguran put ka uspehu. Nadam se da će Crvena zvezda nastaviti sa izvanrednim rezultatima, osvojiti duplu krunu i siguran sam podariti nam još jedan veliki sportski dan, 11. decembra protiv Pari Sen Žermena, i da ćemo uživati kao protiv Napolija i Liverpula. Hvala i želim vam mnogo sreće", rekao je Popovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: