Mažić za B92: Hrvati su mi "srušili snove", Ibri se nikad ne zameram

Najbolji srpski i jedan od najboljih svetskih sudija, Milorad Mažić u ekskluzivnom intervju za B92.net kaže da žali što nije sudio finale Svetskog prvenstva.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 26.11.2018.

08:30

Mažić za B92: Hrvati su mi
Foto: Printscreen B92

Ipak, Mažić je svestan da to nije bilo realno budući da je u finalu igrala Hrvatska te veruje da je to uticalo na odluku da on ne bude arbitar.

U emisiji Direktno sa Filipom otkrio je i da će karijeru najverovatnike završiti na EP 2020.

On je našem Filipu Čukanoviću otkrio i kako uspeva da pored sudijskog posla obavlja i funkciju menadžera u jednoj kompaniji. Govori i da li trpi pritiske od igrača te kakav odnos ima sa Ronaldom i Mesijem ali i zašto ne želi da se zamera Zlatanu Ibrahimoviću.

Za B92.net pričao je i o nepristojim ponudama ali i o zašto sve češće sudi u Aziji. Mažić nije želeo da komentariše rezultete srpske fudbalske reprezentacije ali je objasnio zašto minimalno prati srpske medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: