Mirković o Radniku: Sve osim pobede bi bila katastrofa

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da bi bilo koji rezultat osim pobede protiv Radnika iz Surdulice u Superligi Srbije bio katastrofalan za njegovu ekipu.

Izvor: B92

Petak, 09.11.2018.

14:00

Mirković o Radniku: Sve osim pobede bi bila katastrofa

Crno-beli su u prošlom kolu okončali niz remija i najavili povratak u borbu za titulu, u kojoj zaostaju 13 bodova za liderom Zvezdom.

Partizan ne bi smeo da ima većih problema sa surduličkim Radnikom kod kuće, a kvota da će slaviti uz ukupno bar tri gola (1&3+) je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnik. "Očekujem jedan organizovan odbrambeni blok koji ćemo imati poteškoće da probijemo. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da tako udjemo u utakmicu, jer nama nijedan drugi rezultat ne odgovara. Svaki rezultat osim pobede bi bio katastrofalan za nas", rekao je Mirković.

Partizan će u subotu od 13h na svom stadionu dočekati Radnik iz Surdulice, jedinu ekipu koja je u dosadašnjem toku šampionata nanela poraz crno-belima.

Pročitajte još Mirković: Velika pobeda Zvezde, cela liga dobila na težini

"Nadamo se da ćemo ući u seriju pobeda posle Vojvodine. Sastav u kom ćemo igrati nećemo otkrivati, jer želimo da ima makar nekih malih tajni", rekao je Mirković.

On je dodao da je njegova ekipa tokom cele nedelje vredno trenirala i da je atmosfera u ekipi bolja posle trijumfa nad Vojvodinom.

Pročitajte još Partizan bez Zakarića protiv Radnika

"Jedino nas pobede održavaju u šampionskoj trci i u tom pravcu razmišljamo, kao što sam rekao sve osim pobede je katastrofa za nas",
rekao je Mirković.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: