Sreda, 07.11.2018.

22:45

Tomić: Igrači nisu mogli taktički da urade ono što sam tražio

Trener Crvene zvezde Milan Tomić analizirao je ubedljiv poraz od Ulma (95:80) u šestom kolu Evrokupa.

Izvor: AK

Tomić: Igrači nisu mogli taktički da urade ono što sam tražio

Crveno-beli su zaostajali i 19 poena razlike u Nemačkoj i doživeli drugi poraz u Grupi A.

"Nismo bili spremni od početka utakmice. Taktički smo spremili neke stvari za pojedine igrače za koje smo znali šta mogu da urade, recimo poput Patrika Milera. Ali moji igrači nisu mogli da urade taktički ono što sam im tražio. Mnogo izgubljenih lopti, previše kontri za Ulm. Sa 25 poena iz kontranapada ne možeš da pobediš. A znali smo da će Ulm igrati često "jedan na jedan". Naglasili smo dobru odbranu jedan na jedan, a nismo mogli da je igramo. Čestitam Ulmu, bili su bolji", rekao je Tomić.

Zvezda u subotu gostuje Olimpiji u Ljubljani u sedmom kolu ABA lige, dok u narednoj rundi Evrokupa dočekuje Monako 14. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: