Dejvis ne ide u Rio: Teško mi je

Centar Nju Orleansa Entoni Dejvis zbog operacije ramena propustiće Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Izvor: SO

Utorak, 22.03.2016.

10:11

Dejvis ne ide u Rio: Teško mi je
Getty Images

’Obrva’ će odsustvovati sa terena četiri do šest meseci.

“Rekli su mi da će ta operacija morati da se dogodi kad-tad. Stanje mog ramena postepeno se pogoršavalo i sada moram da se pobrinem za to“, rekao je 23-godišnji Dejvis, koji je bio deo tima koji je 2014. godine osvojio zlato na Svetskom prvenstvu.

“Teško mi je što neću ići na Igre. Imam 23 godine, možda dobijem još dve prilike, ali definitivno mi nije lako. Ipak, zdravlje je najvažnije, mada je ovo bila teška odluka jer volim da igram za svoju zemlju“, dodao je Dejvis.

Ove sezone Obrva je do povrede prosečno beležio 24,3 poena, 10 skokova i 2 rampe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: