Endi Mari: „Dokle ćemo igrati po mraku“

Posle eliminacije sa ovogodišnjeg Rolan Garosa Britanac Endi Mari je izjavio da bi igrači trebalo da budu ti koji odlučuju da li može da se igra pod slabim osvetljenjem, a ne zvaničnici. Marija je u osmini finala najprestižnijeg turnira na šljaci eliminisao Čeh Tomaš Berdih, koji se u borbi za mesto u polufinale sastaje sa Mihailom Južnjim iz Rusije.

Izvor: JT

Ponedeljak, 31.05.2010.

23:08

Default images

Pored loših vremenskih uslova dosadašnji tok drugog Gren slema sezone obeležile su i odluke zvaničnika da se neki mečevi po svaku cenu nastave iako je u Parizu tada bio mrkli mrak. Upravo Škot je bio jedan od onih koji su bili poraženi u uslovima loše vidljivosti kakve su bile u 21.30 časova.

Žute loptice su tokom meča pokupile mnogo šljake pa su do kraja meča poprimile braon boju. Bilo je zaista teško videti bilo šta jer je na kraju bilo previše mračno“.

Mari, koji će naredne nedelje učestvovati na turniru u Kvinsu, dodao je i da smatra da organizatori nisu donosili prave odluke po pitanju kada treba prekinuti meč.

Verujem da je na njima to kada će biti prekinut meč i to nije nužno odluka igrača. Mislim da je to nešto što mora da se promeni. Smatram da takva odluka ne treba da bude samo do supervizora jer oni nisu ti koji su na terenu. Nekima će možda biti lakše da igraju još 15 minuta nego drugima. Ako jedan od njih ne može više da gleda i da igra onda treba da prekinemo. Ne dobijamo puno za tih dodatnih deset minuta. Neka igrači budu ti koji odlučuju, jer zaista ne znam dokle ćemo da igramo po mraku“, istakao je Endi Mari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: