Rakitić: SP u Kataru jedno od najneizvesnijih

Ivan Rakitić rekao je da će fudbalsko Svetsko prvenstvo u Kataru biti jedno od najneizvesnijih, kao i da se nada da će Hrvatska ostvariti što bolji rezultat."

Izvor: SN

Četvrtak, 17.11.2022.

11:35

Rakitić: SP u Kataru jedno od najneizvesnijih
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

"Verujem da će ovo Svetsko prvenstvo biti jako izjednačeno. Verovatno jedno od najneizvesnijih prvenstava do sada, sa puno izjednačenih i teških utakmica. Uveren sam da će biti iznenađenja", rekao je Rakitić za španski list AS, prenela je Hina.

Bivši zamenik kapitena Hrvatske dodao je da se nada dobrom nastupu te selekcije.

"Prvi put ću uživati u Svetskom prvenstvu na ovaj način, iz Sevilje. Nadam se da će Hrvatska doći daleko i da ću je moći pratiti na nekoj od utakmica, ko zna"
, istakao je 34-godišnji vezni fudbaler.

Rakitić je pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji osvojio srebro sa selekcijom Hrvatske.

Od reprezentacije se oprostio u septembru 2020. godine. Za Hrvatsku je fudbaler Sevilje odigrao 106 utakmica, uz 15 postignutih golova.

Hrvatska će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi F sa Marokom, Belgijom i Kanadom. Prvi meč igraju 23. novembra protiv afričke selekcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: