Vojvodina želi pobedu u Beogradu

Izvor: B92, Beta

Petak, 07.10.2005.

16:01

Default images

Trener košarkaša Vojvodine Velimir Gašić izjavio je da je Partizan jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje titule u Goodyear ligi, ali je dodao da njegova ekipa želi pobedu u duelu sa šampionom SCG.

"Od svojih igrača tražim da na svakoj utakmici pruže maksimum i da uvek idu na pobedu. Tako će biti i protiv najkvalitetnijih timova, koji će na parketu morati da dokažu da su bolji od nas", rekao je Gašić na konferenciji za novinare.

Gašić, koji je letos na klupi zamenio Vladu Đurovića, dodao je da ta njegova izjava ne znači da Vojvodina preti Partizanu, već da predstavlja izraz poverenja u njegove igrače, posebno posle skoro dvomesečnog "krvavog rada" na pripremama.

Trener Novosadjana je naveo i da Smiljan Pavič, bivši centar Olimpije, koji je pre dva dana pojačao ekipu Vojvodine, još nije fizički spreman i da se od njega očekuju dobre igre tek nakon popravljanja fizičke kondicije.

Osim Paviča, Vojvodinu su u prelaznom roku pojačali i nekadašnji član Lavova 063 Ivan Bošnjak, bivsi košarkaš Iraklisa Dušan Đorđević i doskorašnji član niškog Ergonoma Nenad Bogdanović.

Od igrača koji su prošle sezone imali značajniju minutažu Novosađane su napustili Miljan Pavković (prešao u Budućnost), Redži Frimen (novi član Žalgirisa) i Kibu Stjuart, koji je prešao u italijanski Kantu.

Očekuje se da će ove godine nosioci igre Vojvodine biti iskusni Milan Dozet, Feliks Kojadinović i Vanja Plisnić, uz mlade reprezentativce Milenka Tepića i Vladimira Golubovića.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se u subotu od 20 časova u hali "Pionir".

Vojvodina je u prodaju pustila i pretplatne karte za 13 utakmica Goodyear i pet mečeva Superlige. Komplet karata za istočnu tribinu staje 1.500, a za zapadnu 1.200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: