Jokić o MVP trci: Ko kaže da mi to ne znači? Svi veruju u mene, to je lepo VIDEO

Srpski centar Nikola Jokić nastavlja sa sjajnim partijama u NBA ligi.

Izvor:

Subota, 20.03.2021.

09:23

Jokić o MVP trci: Ko kaže da mi to ne znači? Svi veruju u mene, to je lepo VIDEO
Foto: Profimedia

Nagetsi su pobedili Bulse sa 131:127 i Jokić je upisao 34 poena, 15 skokova i 9 asistencija.

Denver je do produžetka protiv Čikago Bulsa došao trojkom u poslednjoj sekundi, koju je pogodio Džamal Marej iz kornera. Asistenciju za trojku je, naravno, spremio Nikola Jokić.

"Imali smo spremnu akciju iz pikenrola, ali su oni zamenili čuvare, preuzeo me je niži igrač. Džamal nije mogao da se oslobodi i šutne, razmišljao sam da ja šutne trojku preko igrača, ali sam se ipak odlučio da odem na ulaz jer je ostalo dosta vremena. Video sam da je Jang zastao za trenutak i odlučio sam da ga 'okrenem' i dodam loptu Džamalu i on je fintirao i ostao usamljen na šutu za tri poena iz kornera. Do toga ne bi došlo da Faku nije ukrao loptu i to je bila glavna stvar", objašnjava Jokić i nastavlja o Kampacu:

"On je veoma dobar defanzivac, brz je, jak je, uvek zna gde treba da bude, odličan je u odbrani i to je ono što on radi".

Kako je generalno video utakmicu?

"Čikago je kontrolisao utakmicu, mi smo igrali loše, nešto je bilo pogrešno. Loša je bila energija, nismo dobro pričali, mašili smo otvorene šuteve... Ali, borili smo se, stigli smo 14 razlike i na kraju smo uveli meč u produžetak, koji je takođe bio gust. Kontrolisali smo utakmicu pred kraj regularnog dela i to smo uradili i u produžetku, zato smo i pobedili. Završili smo na kraju sa pobedom i to je bilo najbitnije za tim".

Šta je rekao Kampacu u poslednjem napadu kada je Jokić ostao u odbrani na Lavinu?

"Rekao sam mu da se malo odmakne, pošto bi se 'upetljali' u piku, a ja ne bih mogao da odbranim Lavina u punom sprintu, tačnije niko ne bi mogao. Zato sam mu rekao da se malo odmakne, kako ne bi mogao da uhvati taj zalet. To je bila komunikacija mene i Kampaca". Trener Majk Meloun i Nikolini saigrači su ubeđeni da je on MVP. Harison Vind ga je pitao kako se oseća povodom toga, pošto kaže da mu individualne nagrade toliko i ne znače.

"Ko je rekao da mene to ne zanima, da mi ne znači? Šalim se, hteo sam samo da vidim tvoju reakciju", našalio se Jokić i nastavio:

"To je lepo. Trener mi veruje, saigrači mi veruju. Uprava i vlasnici mi veruju, to je sjajno. Kada vas neko podržava i toliko veruju u vas, to mnogo znači. To je kul".

Dabl-dabl rekord.

"Oborio sam taj rekord jedne legende Nagetsa, koji je ostavio veliki trag u ovoj organiziciji, to je sjajno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: