Jokić ne može sve sâm – tripl-dabl Sabonisa u Denveru

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Indijana Pejsersa 115:107 na svom parketu uprkos sjajnoj partiji Nikole Jokića.

Izvor: AK

Ponedeljak, 20.01.2020.

04:26

Jokić ne može sve sâm – tripl-dabl Sabonisa u Denveru
Foto: Reuters/USA TODAY USPW

Srbin je ostvario sjajan dabl-dabl sa 30 poena (10/16 iz igre) uz 10 skokova, 4 asistencije i 3 skoka, ali nije imao podršku.

Bez Džamala Mareja, Gerija Herisa i Pola Milsepa nije bilo igrača koji su mogli da adekvatno prate Jokića.

Nagetsi su za 48 minuta igre pogodili samo tri trojke iz 23 pokušaja! Iako su promašili devet od prvih deset šuteva u uvodnih šest minuta meča, gosti su zaostajali samo četiri poena.

To su Pejsersi iskoristili nakon što su konstantno pratili Nagetse tokom tri perioda, u četvrtom su dodali gas kad je domaćina zahvatio umor i sa 41 poenom preokrenuo za 27. pobedu u sezoni. Ključni igrač preokreta bio je Dag Mekdermot koji je do 24 poena stigao pogodivši šest trojki iz sedam pokušaja.

Sjajno su ga sa po 22 poena pratili Malkom Brogdon, Ti Džej Voren i Domantas Sabonis koji je stigao do tripl-dabla u Koloradu sa 15 skokova i 10 asistencija.

Jokića su sa po 16 poena najbolje pratili Džerami Grent i Vil Barton, koji je od toga čak 11 poena postigao u prvoj četvrtini.

Dvocifren učinak imali su još Mejson Plamli sa 13 i Majkl Porter sa 10 poena uz 8 skokova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: