Film/TV 1

29.04.2024.

14:47

Nova španska serija obara rekorde gledanosti: Istražuje misteriozni nestanak devojčice VIDEO

Na Netfliks je stigla španska kriminalistička serija koja je za samo dva dana postala jedna od gledanijih na ovoj platformi.

Izvor: B92

Nova španska serija obara rekorde gledanosti: Istražuje misteriozni nestanak devojčice VIDEO
T. Schneider/Shutterstock

Podeli:

The Asunta case (Slučaj: Asunta) je španska mini-serija od samo šest epizoda koje ćete odgledati u jednom dahu.

Temeljena je na istinitom događaju koji je te 2013. uznemirio celu Španiju. Radi se o usvojenoj devojčici Asunti, koja je iz Azije, a čiji nestanak su prijavili roditelji.

Sama radnje serije prati ono što su roditelji radili nakon prijave nestanka, ali i celu istragu koja se bavi njima kao potencijalnim krivcima.

Tokom cele serije postoji mnogo misterije, kontradiktornih izjava, a pitanje šta se zapravo dogodilo devojčici će vas intrigirati do samog kraja.

Svih šest epizoda su dostupne od 26. aprila na Netfliksu, a ova serija se odmah našla u top deset najgledanijih. Glavne uloge igraju Kandela Penja i Tristan Uloa, dok se u sporednim pojavljuje Havijer Gutjerez, Marija Leon, Raul Arevalo i drugi.

https://youtu.be/-w4Ilcm5oEg?si=gArs0n8vr-xROO3O

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: