Svet 0

29.04.2024.

20:00

Komšijska svađa se pretvorila u krvoproliće: Muškarac upucan iz poluautomatskog pištolja

Nedaleko od grada Kana na jugu Francuske 36-godišnji muškarac ranjen je u petak uveče hicem iz pištolja nakon komšijske tuče, saopštila je danas francuska policija.

Izvor: Tanjug

Komšijska svađa se pretvorila u krvoproliće: Muškarac upucan iz poluautomatskog pištolja
Profimedia

Podeli:

Svađa između komšija koja je izbila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima prerasla je u tragediju, kada je u petak oko 20 sati, u naselju Le Pens u Kanu 23-godišnji muškarac, meta napada, odlučio da odgovori na najnasilniji način, prenosi pariski Figaro.

Naoružan poluautomatskim pištoljem, otvorio je vatru na jednog od navodnih napadača, 36-godišnjeg muškarca i pogodio ga u butinu.

Upucani muškarac je nedugo nakon ranjavanja medicinski saniran i njegov život nije u opasnosti.

Mladog muškarca koji je pucao policija je uhvatila na licu mesta i on je ispitan zbog "pokušaja ubistva", a zatim je pušten na slobodu i stavljen pod sudski nadzor.

Tužilaštvo je zatražilo njegovo pritvaranje, a do suđenja mu je zabranjeno da se vraća u svoje prebivalište.

Istraga je takođe otvorena kako bi se utvrdile okolnosti komšijske tuče i tačna priroda sukoba, posebno imajući u vidu da se većina učesnika u sukobu poznaje "više od 20 godina", preneo je regionalni dnevni list Nis maten.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

21 h

Podeli: