Film/TV 12

29.04.2024.

8:23

Ovu seriju na Netfliksu upoređuju s Igrom prestola: Nazivaju je jednom od najboljih u istoriji

Otkako se završila "Igra prestola", obožavatelji te serije žude za još sličnog sadržaja.

Izvor: Index.hr

Ovu seriju na Netfliksu upoređuju s Igrom prestola: Nazivaju je jednom od najboljih u istoriji
Shutterstock/kamarulzamanganu

Podeli:

Iako spin-off serija "House of the Dragon" to donekle ispunjava, gledaoci misle da su pronašli jednu od najboljih serija ikad koja se još bolje uklapa u GOT stil.

Reč je o seriji "Poslednje kraljevstvo" (The Last Kingdom) koja se emitovala od 2015. do 2022. godine. Franšiza je bila toliko uspešna da je Netfliks čak napravio film pod nazivom "Poslednje kraljevstvo: Sedam kraljeva mora umreti (The Last Kingdom: Seven Kings Must Die)", koji je izašao početkom ove godine.

Radnja je smeštena u 9. veku u anglosaksonskoj Engleskoj, dok se tamošnji stanovnici bore protiv vikinških osvajača iz Danske. U glavnim ulogama pojavljuju se Aleksander Drajmon, Emili Koks, Eliza Butervort i Arnas Fedaravicius.

X (biši Tviter) su preplavile reakcije na ovu seriju, u kojima je neki nazivaju "jednom od najboljih serija u istoriji".

"Remek-delo. 10/10", "Ovo je jedna od najboljih serija ikad, preporučujem", "Definitivno jedna od meni najdražih serija", "Možda je čak i bolja od Igre prestolja. Nema loše epizode, a kamoli loše sezone", neki su od komentara.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

14 h

Podeli: