"Zajon je izgledao skamenjeno"

Zajon Vilijamson bio je iznenađen na koji način se završila NBA Lutrija, pošto je neočekivano Nju Orleansu pripala čast da bira sa prvog mesta na Draftu.

PTIzvor: B92
Podeli
Photo by Mike Lawrie/Getty Images
Photo by Mike Lawrie/Getty Images

Velika zvezda koledž košarke i budući superstar u najjačoj ligi izgledao je "skamenjeno" kada je video da će Pelsi birati prvi, rekla je novinarka ESPN Rejčel Nikols.

Nikols, koja je vodila program u Čikagu, kaže da je to bila potpuno očekivana reakcija Zajona, pošto niko nije pomišljao da bi Nju Orleans mogao da bude prvi.

Pričalo se o Njujork Niksima, Atlanta Hoksima, Finiks Sansima i ostalim franšizama, a kuglice su odlučile da to budu Pelikansi.

"Meni je izgledao skamenjeno. I razumem ga, kada se probudio ovog jutra nije uopšte razmišljao o Nju Orleansu. Ali, pričala sam s njim i veoma je skroman i dobar dečko i nema sumnje da će biti spreman da igra bilo gde, pa i u Nju Orleansu", rekla je ona na ESPN.

NBA draft na programu je 20. juna u Njujorku i Zajon će 99 odsto biti prvi pik, što znači da će profesionalnu karijeru krenuti u Pelikansima.

strana 1 od 46 idi na stranu