Moris oštro kritikovao Seltikse: Gomila smo individualaca

Košarkaš Bostona Markus Moris razočaran je izgledom ekipe posle više od pedeset odigranih utakmica ove sezone.

Izvor: PT

Nedelja, 10.02.2019.

18:00

Moris oštro kritikovao Seltikse: Gomila smo individualaca
Photo by Sarah Stier/Getty Images

Moris, koji je jedan od najkonstantnijih košarkaša ovog tima, rekao je kako iako pobeđuju nema tog zadovoljstva na terenu.

Košarkaši najviše puta ističu kako im je najvažnije da se igraju na terenu, da im bude prijatno, da uživaju. Moris ističe da to ne postoji u Bostonu.

"Iako pobeđujemo, nije zanimljivo. Ne vidim da uživao u igri. Gledam sve te ostale ekipe i igrače na klupama, svi oni uskaču u teren, rade sve te stvari i uživaju u uspehu saigrača na terenu. Kada pogledam nas, samo vidim gomilu individualaca", rekao je Moris.

Seltiksi imaju jedan od najboljih timova u ligi, međutim mnogo je tu košarkaša koji znaju i kojima je potrebna lopta. U noći između subote i nedelje prokockali su ogromnu prednost protiv Klipersa i doživeli su 21. poraz u sezoni.

Očekuje se da Seltiksi podignu nivo forme pred plej-of, ali za sada to sve dosta slabo funkcioniše i reči Morisa dosta govore o stanju u ekipi.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: