Kazins sve bliže debiju u Voriorsima

Američki košarkaš Demarkus Kazins sve je bliže oporavku od povrede i debiju u svojoj novoj ekipi Golden Stejt Voriorsima.

Izvor: LN

Ponedeljak, 03.12.2018.

16:24

Kazins sve bliže debiju u Voriorsima
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Kazins se povredio tokom prošle sezone i propustio plej-of u kojem su učestvovali Nju Orleans Pelikansi, a početkom ove pronašao je novi angažman.

Uprkos tome što su znali da neće moći da igra do 2019. Voriorsi su potpisali Kazinsa još letos i "vezali" ga na godinu dana, za pet miliona dolara.

Kazins se sve vreme polako oporavlja od povrede, dok Voriorsi nigde ne žure s obzirom da im je primarno da njihov novi centar bude oporavljen i spreman za doigravanje.

Trener aktuelnog šampiona NBA lige Stiv Ker za američke medije izjavio je da Demarkusov oporavak ide po planu i da on trenira sve više i više, kao i da bi od sada trebalo da, bez izuzetka, učestvuje u svim treninzima i igri pet na pet.

Kazins je sezone 2017/19 u Pelikansima, sve do povrede, prosečno beležio 25,2 poena, 12,9 skokova i 5,4 asistencije, te bio jedan od ključnih igrača u timu Alvina Džentrija.

Tačan datum njegovog povratka na parket još uvek nije poznat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: